- home sweet home!

Resan var fantastisk! Nu är man hemma i svedala igen och det är kallt, burr!
Har iaf ställt om tiden i kroppen och sovit ifatt missad sömn från resedygnet :) gjorde provet för skolan idag och hoppas på det bästa! Det var ganska svår ordförståelse, många ord man knappt hört talas om! 350 sökande till 25 platser och 220 som fått göra provet. Oddsen är ju inte så bra på mitt håll. Men jag ger inte upp, får besked senast 14dec så håll tummarna åt mig :)
På söndag flyttar mina katter, hamnar på landet i stora sundby. En barnfamilj som ska ha dem och det känns så bra den här gången :) jag tror och hoppas att dem får det bra där! Men det värker lite i hjärtat också, det är ju trots allt mina bäbisar jag säljer :/
Näe, nu ska jag sova, imorgon börjar jobbandet igen :(


Over 'n Out

- sooool!

Vi har det uuuuunderbart! Känns helt overkligt det här, som att vara mitt i en resekatalog :) jetlaggen var inte okej, somnade halv åtta igår, vaknade fyra imorse, inte kul. Men idag har vi solat och badat och promenerat i värmen! :) snart blir det käk!

Over 'n Out

- skitkorv

Näej, hon köpte inte katterna, grötade hitochdit och kunde inte komma och hänta dem. Tur hon inte kom, verkade helknasig! Jag har istället katt- och lghtsvakt i form av syssling-erik! Han är en stjärna som ställer upp! Iofs så är han väl glad att få bo i stan ett tag :P
Nu sitter vi i bilen påväg till arlanda, semester på ingång!! :)))) jävla nervös för flygresan, men sol och bad ska bli såååå skönt!! :)


Over 'n Out

cheff

- It's all about me now

RSS 2.0