- flytt

Halvflyttat nu, nya lghten är inte helt klar, så alla grejer står nedpackade i lgheten under våran. Men snaaart så är det klart för inflytt :) bor hemma hos mor&far några dagar nu, lite semester i väntan på vårat nya hem :)
hade första dagen i skolan i torsdags, gick ganska bra :) det är bara så mycket ny information att få in i huvudet nu, två inlämningar varje vecka, plus "glosor" på massa krångliga ord! :P men det känns roligt att ha lite att göra igen, har fått gå ner i tid på jobbet också, bara fyra dagar i veckan nu, sänkt grundlön, men det känns lugnt ändå :) får ju mindre utgifter nu när vi flyttar iaf :)



Over 'n Out

- cold

Sitter på stationen och väntar, tåget är 30 min försenat. Lite tur i oturen, för att jag blev sen och fick jobba över 30 min så jag hinner iaf hem tidigare nu än om jag skulle vänta till 19.30 :P bara hem och börja packa idag, ta ner sånt jag inte behöver, typ vinglas, tallrikar, hyllor, tavlor och andra pryttlar :)

Over 'n Out

- new

Jag kom in på skolan!!!! :))) en vecka senare än alla andra, men jag kom iiiiin :)))))) torsdag är första dagen och jag kommer jobba kvar ett tag till :)

Over 'n Out

- 2013

Nu har jag fått skäll igen för att jag inte uppdaterar, så bäst jag gör det nu ;).
Jul och nyår kom och gick, jag fyllde hela 23 år och känner mig genast lite äldre och klokare ;)
Snart flyttar jag också, forhoppningsvis är vår nya lght klar då också.. Känner inte för att "halvflytta". Men så blir det nog :/ men så småningom har vi ett färdigt hem iaf :) har känts tomt sen katterna flyttade, men drt har gått bra. Dem har hamnat hos en kanonfamilj ute på landet. Dem är keliga och har fått känna på friheten med att gå utomhus :) idag ska jag packa ner julen också, börjar bli dags för det har jag hört :P iallafall, nu harjag skrivit en liten update iaf, på återseende!


Over 'n Out

cheff

- It's all about me now

RSS 2.0